Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

L’Esguard, Festival de Fotografia de Natura de Sabadell

Benvinguts a L’Esguard,

El Festival de Fotografia de Natura de Sabadell pretén ser un punt de trobada anual per als amants de la fotografia de natura a Catalunya.

Un espai on compartir coneixements i experiències, on poder aprendre dels més reconeguts fotògrafs i on viure una setmana intensa i plena d’experiències fotogràfiques.

Ecoclics i Phototrekking organitzen aquest festival amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell i amb la col·laboració d’entitats com Espai Natura Fundació Sabadell 1859 / Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 i col·laboradors del sector de fotogràfic.

La setmana del Festival serà del 12 al 18 de juny del 2017 i es desenvoluparà d’una manera molt simple: Un lloc on oferir als aficionats d’aquesta pràctica la possibilitat de millorar la seva visió i tècnica, i on passar una setmana amb fotògrafs experimentats i disposats a compartir els seus coneixements amb tots ells.

La idea del festival L’Esguard va néixer a principis de l’estiu del 2016 mentre Ecoclics realitzava un dels seus tallers de “Iniciació a la Fotografia de Natura”.

La idea era simple, aprofitar aquella fantàstica localització com és la Masia de Can Deu, per donar curs a la vocació amb la qual es va crear Ecoclics … “compartir els nostres coneixements de fotografia i edició fotogràfica amb tots els amants d’aquesta pràctica”.

L’equip organitzador està format per Josep Lluís Lai i Raül Carmona co-directors de Ecoclics i Phototrekking, a més d’un grup de col·laboradors que complementen l’equip de producció.

Més info

Compartir:
Share
from to
Festival

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share