Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Disparant i revelant en RAW

APROFITA EL POTENCIAL CREATIU DE LA TEVA CÀMERA DISPARANT I REVELANT EN RAW – Pati Llimona

DEL 18 D’OCTUBRE AL 29 DE NOVEMBRE

Fent fotos amb el format RAW de la nostra càmera tenim la possibilitat d’obtenir uns resultats excel·lents traient el màxim partit de la qualitat i possibilitats d’edició que aquest format ofereix.

Objectiu del taller

Aquest taller et permetrà dominar tot el flux de treball amb els arxius RAW, des de la presa a la impressió.

Metodologia

A partir d’exercicis pràctics s’ensenya des de la presa d’imatges fins com millorar-les aplicant diferents tècniques de processat i conversió.

Programa

El primer dia ens centrarem en els ajustos bàsics de la càmera. Parlarem de grandàries i resolucions d’entrada i de gestió de color de la càmera. Coneixerem el nostre format natiu RAW i les particularitats del seu ús. Aprendrem a interpretar l’histograma de la càmera per a usos RAW. L’objectiu serà familiaritzar-nos amb la nostra càmera per usar el format RAW.

El segon dia sortirem a fotografiar al carrer. Totes les fotos les farem en format Raw. Parlarem de l’exposició correcta i de l’ús de la ISO. L’objectiu és tenir fotos per poder revelar durant la resta de curs.

El tercer dia ho dedicarem a Ajustar el monitor per a una bona interpretació dels resultats obtinguts en la classe anterior. També aprendrem a importar i gestionar els arxius RAW en l’ordinador. L’objectiu d’aquesta classe és crear un flux de treball correcte amb el visor d’imatges “Bridge”.

El quart dia farem un revelat bàsic de les nostres imatges consistent a ajustar l’equilibri de blancs, les ombres i il·luminacions, el color i convertir a escala de grisos de forma correcta. L’objectiu és conèixer el flux de treball proposat pel plugin “Camera Raw”.

El cinquè dia ho dedicarem a ajustos més específics tals com enfocar la imatge, reduir soroll i corregir problemes de forma introduïts per la lent utilitzada tals com les aberracions i deformacions.

L’últim dia ho dedicarem a efectes i a combinar “Camera Raw” i “Photoshop”. L’objectiu és agilitzar el flux de treball amb ajustos preestablerts.

Més info

Compartir:
Share
from to
Barcelona Tallers

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share