Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Instacultura – Tossa de Mar

# InstaCultura

El proper Instagram your City temàtic tindrà lloc el dissabte 5 de novembre a Tossa de Mar. Aquest concurs recollirà totes les fotos publicades entre l’1 de novembre i el 4 de desembre amb les etiquetes # InstaCultura #InCostaBrava #InPyrenees #CulturaIdentitat. Totes les fotografies han de contribuir a difondre els atractius turístics de la marca Costa Brava Pirineu de Girona.

Instagram Your City temàtic és una trobada d’instagramers que se celebra a diferents municipis del territori, coincidint amb algun esdeveniment rellevant de la zona. Al mateix temps, és un concurs de les fotografies penjades a Instagram durant tot el mes de l’edició.

La trobada d’Instagram Your City consisteix principalment en un photowalk, una visita guiada pels llocs d’interès on es du a terme l’esdeveniment pels usuaris d’Instagram i els seus acompanyants.

L’activitat comença amb la benvinguda als participants, un photocall i un esmorzar per agafar energies per la visita posterior.

El recorregut passarà pels espais més emblemàtics de la població relacionats amb la temàtica, així els instagramers podran captar, amb els seus dispositius mòbils, els racons més curiosos d’aquests municipis. Durant tot el mes de durada de l’acció tothom (encara que no s’hagi pogut assistir a la trobada del primer dia) podrà visitar els llocs i/o participar a les activitats i publicar imatges etiquetades amb el hashtag que s’estableixi.

Més info

Compartir:
Share
Concurs Sortides Trobades

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share