Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Land/scape, escapada fotogràfica al Montseny

ESCAPADA FOTOGRÀFICA LAND/SCAPE AL MONTSENY

El proper 13 de novembre tenim un nou LAND/SCAPE – ESCAPADA FOTOGRÀFICA. Aquest cop al fantàstic i fotogènic PARC NATURAL DEL MONTSENY

Amb el fotògraf Ramon Monegal i  el suport dels també fotògrafs Xavi Solè i Jon TC.

L’ activitat està plantejada de la següent manera:

9h – Ens trobarem al c/Dr. Trueta, 73, Sant Celoni. (pàrquing del Mercadona / centre comercial) https://goo.gl/maps/8zwfb8GYGd62

A continuació ens dirigirem al parc natural del Montseny, als principals espais on treballarem la fotografia.

9.30h – Inici de l’activitat: TEORIA.

En Ramon Monegal, coneixedor d’aquest parc, on habitualment treballa la fotografia de natura i paisatge, ens explicarà els principals aspectes a tenir en compte en aquest territori: ens ensenyarà racons espectaculars on aconseguir fotografies precioses i ens explicarà amb quins materials ho fa. Llargues exposicions a ple dia!

11h – Inici de la PRÀCTICA.

Treballarem en grups repartits per 3 / 4 espais on anirem rotant per cada un d’ells per a que pugueu practicar tot el que en Ramon ens suggereixi i aconselli. En tot moment, cada grup estareu acompanyats per un fotògraf que us respondrà tots els dubtes que tingueu i us sorgeixin. Què millor que poder-los aclarir i resoldre en la mateixa escena on fem la foto, no?

14h – Dinar

15h – Seguirem treballant durant la tarda amb la pràctica. Un parc com el Montseny és ple d’espais i racons increïbles i hem d’aprofitar bé el dia.

17h/18h – Fi de l’activitat.

Més info

 

Compartir:
Share
Sortides Trobades

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share