Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Islàndia – Toni Marin

L’exposició constitueix una interpretació personal del paisatge d’Islàndia tot explorant les possibilitats del revelatge digital.

Al fotografiar el paisatge unes vegades s’intenta reproduir amb la màxima fidelitat la realitat externa.

Unes altres es treballa el paisatge en una visió que potencia més una forma particular de representar i mostrar el tema fotografiat.

L’exposició que es presenta aquí s’aproxima més a aquest segon enfocament.

En aquest cas es parteix de les imatges captades a Islàndia uns dies més aviat ennuvolats i grisos, amb una tendència a la manca de color i contrast.

Com a contrapartida s’intenta potenciar aquest paisatge originalment gris i sense contrast en un conjunt d’imatges de colors intensos i vius.

D’una banda es treballa en la composició, des de panorames extensos fins a detalls parcials del paisatge volcànic que, en ocasions, aproximen la imatge captada a l’abstracció.

D’altra banda s’exploren les possibilitats de treball que possibiliten els negatius digitals i els processos de revelatge digital.

Aquestes dues facetes tenen una vessant clarament didàctica ja que tant el treball de composició com el de revelatge esdevenen elements de pràctica i experimentació que s’inclouen a les assignatures de fotografia del Grau de Multimèdia de la UOC.

Més info

Compartir:
Share
from to
Centre Excursionista Exposició Terrassa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share