Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Autonomia i Salut Mental, Fent Camí

L’exposició fotogràfica “18. Autonomia i salut mental, fent camí”, mostra les obres realitzades pels usuaris que assisteixen al Servei de Rehabilitació Comunitària de Rubí.

En tots aquests treballs el punt de partida ha estat el concepte de l’autonomia. A partir d’aquí cadascú ha explorat a través de la paraula i la imatge fotogràfica. Cada creació ha adquirit un camí propi, personal i particular.

Descobrint el mitjà

Als grups terapèutics del SRC s’ha reflexionat sobre el concepte d’autonomia, sobre la pròpia trajectòria i sobre el projecte de vida de cada persona atesa tenint en compte l’impacte del trastorn mental en les activitats de la vida diària.

Al mateix temps, cada persona ha buscat una imatge representativa del seu procés de reflexió i vivències personals amb el resultat de 43 fotografies que mostren el procés de reflexió en primera persona.

Durant l’elaboració s’ha comptat amb l’estreta col·laboració del Grup Fotogràfic El Gra amb les seves aportacions imprescindibles.

Finalment, també s’ha comptat amb la desinteressada participació d’Edra col·laborant en l’assessorament d’imatge i tècnic per l’elaboració de l’exposició i cartells de l’esdeveniment.

Podeu visitar-la entre el 17 de novembre i el 30 de novembre.

Més info

Compartir:
Share
Exposició Rubí

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share