Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Escapada fotogràfica Priorat Interior (Tarragona)

Amb Priorat Interior descobrirem fotogràficament, de la mà de Jordi Brú, biòleg i fotògraf expert en el territori, l’interior de la comarca del Priorat, amb el seu relleu abrupte modelat per la mà de l’home.

Treballarem principalment durant tot el dia la fotografia de paisatge, ja que la zona ofereix àmplies possibilitats, tot i que també destinarem una part del dia a treballar aspectes de la macrofotografia.

Ens trobarem a Porrera a les 9h del matí on farem una primera part d’introducció teòrica complementada amb les primeres fotografies del dia, i a partir d’allí, aprofitarem bé el dia per tenir, al tornar cap a casa, un recull d’imatges fantàstiques.

Ens mourem per quatre espais o localitzacions que el Jordi coneix profundament i que farà que obtinguem fotografies inesperades per endur-nos cap a casa.

Per finalitzar, acabarem el dia aprofitant les llums de la posta de sol i hora blava.

Opcionalment, hi haurà la possibilitat d’esgotar les bateries realitzant fotografia nocturna.

I evidentment… degustarem vins d’aquestes impressionants terres!!

Si coneixes poc de fotografia no pensis que tu no pots venir, al contrari, som un equip de fotògrafs que estem per ajudar-te i que, a més de portar-te a racons espectaculars, puguis resoldre tots els dubtes que tinguis, i puguis perfeccionar el teus coneixements sobre la càmera, tècnica, material que et pugui ser útil…

Preu: 60€. Pots realitzar la reserva de la teva escapada AQUÍ, on trobaràs, a més, tota la informació detallada de l’activitat.

Uns dies abans de l’escapada fotogràfica, t’enviarem un correu electrònic recordant-te informació important a tenir en compte i donant-te últims detalls de l’activitat.

En cas de no assistir a l’activitat, havent fet la inscripció prèvia, no es retornarà l’import de l’activitat.

En tot cas, recomanem que si trobes una persona que vulgui venir, et substitueixi i només caldrà que ens donis el seu nom.

Vine al Priorat, fes un LAND/SCAPE!

Més info

Compartir:
Share
Sortides Trobades

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share