Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Escapada fotogràfica Massís del Port (Terol)

ESCAPADA FOTOGRÀFICA MASSIS DEL PORT. 19, 20 i 21 de maig de 2017

El Parc Natural del Massís del Port, situat entre Catalunya, València i Aragó, és un massís calcari, de relleu escarpat i abrupte, que ha estat humanitzat des de temps prehistòrics.

Tot i així, el territori dels Ports és un espai natural feréstec i ple de vida salvatge.

Pobles amb encant, rius de muntanya, animals salvatges… Un paradís únic amb molts secrets per descobrir, uns secrets que el fotògraf Vicent Pellicer, gran coneixedor de la regió, s’encarregarà de desvetllar als nostres participants.

Et garantim que durant el cap de setmana tu i la teva càmera embogireu davant de tanta bellesa.

El camp base de l’escapada serà el municipi de Vall-de-roures, catalogat com un dels pobles més bonics d’Espanya, des d’on els participants visitaran diferents llocs de l’entorn guiats i acompanyats per Vicent Pellicer i tot l’equip Land/scape.

Et durem a racons únics, et proposarem activitats fotogràfiques perquè descobreixis l’autèntic estil de vida de la zona i, per si encara no ho estàs, farem que visquis amb passió el fabulós món de la fotografia.

Volem que quan tornis a casa portis la targeta carregada de fabuloses instantànies, però que també marxis amb la ment plena de bons records i experiències.

Què farem al Massís del Port?

  • Arribada el divendres 19 de maig, a partir de les 17 hores, a l’Alberg LudeNatura de Vall-de-roures.

  • Sessions de teoria fotogràfica per a diferents nivells. Si vens sense tenir ni idea de fotografia no et preocupis, nosaltres t’introduirem en aquest món, i si ja en saps et prometem que no t’avorriràs ni un segon.

  • Sessions pràctiques. Inclouran fotografia de natura, és una zona molt rica en fauna (anirem a fotografiar voltors) i en flora (els camps de roselles són espectaculars), fotografia nocturna en zones amb molt poca contaminació lumínica, fotografia de paisatge (és una regió plena de rierols, cascades, muntanyes), albades… I el que sorgeixi!

  • Activitats lúdiques que et desvetllarem al llarg de l’escapada. Deixa’t sorprendre!

Preu

300€ (primer pagament de 150€ a través d’Entradium – sense despeses de comissió-. Segon pagament s’especificarà per correu electrònic uns dies abans de l’escapada fotogràfica als Port).

Què inclou el preu?

  • Dues nits d’allotjament en habitació compartida a l’Alberg LudeNatura de Vall-de-roures.

  • Dietes des de divendres a la nit fins al diumenge al migdia.

  • Sessions formatives de fotografia teòriques i pràctiques.

  • Monitoratge amb l’equip Land/Scape que estem per resoldre qualsevol dubte que tinguis.

  • Altres sorpreses que no volem avançar (per mantenir l’efecte sorpresa), però que no et decebran.

Què no inclou el preu?

Trasllat des de la població d’origen fins al punt de trobada.

Condicions de pagament

Per reservar plaça s’ha de fer un pagament de 150€. Fes clic AQUÍ i accediràs al portal Entradium des d’on podràs realitzar el teu pagament amb targeta de crèdit (aquest portal no cobra despeses de gestió).

Un cop efectuat el pagament, rebràs un correu electrònic de part de l’organització de Land/Scape confirmant la teva reserva.

Aproximadament un mes abans de la sortida s’enviarà un correu electrònic on s’especificarà la forma de pagament de la resta del preu de l’escapada fotogràfica.

Si has reservat i, finalment, no pots venir, pots buscar una persona que et substitueixi i en aquest cas l’únic que caldrà és que ens enviïs el seu nom. No es cobrarà cap tipus de recàrrec per canvi de nom de la reserva.

Més info

Compartir:
Share
from to
Sortides Trobades

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share