Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

David Mocha – El Paraíso.

El Paraíso de David Mocha és una reflexió sobre els jardins com a llocs utòpics i irreals, símbols de l’engany i tot el que és artificial, on l’home selecciona, sotmet i ordena la naturalesa a la seva voluntat.

En les tradicions més variades i al llarg dels segles els jardins han representat la idea de paradís, bellesa, reducte de perfecció aliena a la mundanal existència.

David Mocha es qüestiona aquesta idea de paradís, despullant-ho i deixant al descobert la seva faceta més fosca: el jardí com a espai d’engany i artifici, de domini i submissió, on l’home selecciona, amputa, sotmet i ordena una naturalesa que no es reconeix a si mateixa.

Paradís, és doncs, una mirada descarnada cap a aquests espais de naturaleses capturades. Jardins que es converteixen en recintes estranys, opressius, pels quals passegen personatges en un temps en suspensió.

Un modern hortus conclusus pel qual vaguem en una eterna i infructuosa cerca del paradís perdut.

El Paraíso. David Mocha. Estudi Tigomigo

A través de les seves fotografies ens endinsa en un espai estrany i opressiu, habitat per éssers que vaguen sense rumb, ancorats en un temps en suspensió.

Espai La Galeria
del 2 de Febrer al 25 de Febrer

Horaris d’exposició: de dilluns a dissabte, de 16 a 21 h. Diumenges i festius obert els dies de funció.

Entrada lliure

David Mocha (Reus, 1982) és un fotògraf fascinat pel paisatge i els processos de transformació del territori. Les seves fotografies es caracteritzen per una mirada pausada, amb un cert estranyament.

Va estudiar fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i després el màster en Fotografia d’autor i projectes professionals a l’Escola LENS, Madrid. Ha realitzat tallers amb Mark Steinmetz, Martin Parr, Joan Fontcuberta, Robert Lyons, Félix Fuentes, Gerardo Custance, Matías Costa, Óscar Alonso Molina, Iñaki Domingo, Ricardo Casis and Ricky Dávila. E

Més info Centre CulturalEstudi Tigomigo

Compartir:
Share
from to
Centre Cultural Estudi Tigomigo Exposició Terrassa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share