Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Concurs #vilanovaturismecarnaval17

La regidoria de Promoció Econòmica i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Vilanova Turisme, amb la inestimable col·laboració de la Federació d’Associacions pel Carnaval (FAC), l’Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova, VIU Comerç i @miravilanovailageltru convoquen la primera edició del Concurs Fotogràfic a Instagram sobre el Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2017, #vilanovaturismecarnaval17

Per a concursar és condició indispensable ser seguidor dels perfils d’Instagram:

@vilanovaturisme
@carnavalvng
@miravilanovailageltru

Per entrar a participar al concurs, les fotografies hauran d’estar etiquetades amb: #vilanovaturisme #vilanovaturismecarnaval17 #miravng

El jurat estarà format per membres de la regidoria de Promoció Econòmica Projecció Exterior i escollirà 12 finalistes més un primer, un segon i un tercer premi.

Les notificacions dels finalistes i dels tres premis es faran a través del perfil d’Instagram @vilanovaturisme abans del 10 de març de 2017.

Els premis del primer, segon i tercer classificat consistiran en
“un lot molt vilanoví” facilitat per la FAC i per les Oficines de Turisme de Vilanova i la Geltrú.

Només són vàlides fotografies noves fetes a durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2017, publicades des de l’aparició d’aquestes bases fins la mitjanit del 5 de març.

No s’admetran les fotografies publicades fora d’aquest termini.

Els participants han de ser els autors materials de l’obra que envien i han de comptar amb el consentiment de les persones que hi apareguin.

Els participants del concurs han de posseir el dret d’imatge de les fotografies presentades.

Es faran responsables de possibles reclamacions de tercers en el cas de presentar una fotografia que no sigui pròpia.

En el cas que hi apareguin menors, cal que l’autor de la fotografia compti amb el consentiment dels pares o tutors.

Cada participant pot concursar amb tantes imatges com consideri oportú.

A l’hora d’escollir els finalistes es tindrà en compte l’originalitat, la qualitat de la imatge, el seu valor estètic i l’adequació a l’esperit del Carnaval de Vilanova i la Geltrú.

Les fotografies poden portar comentaris, títols o explicacions, però aquest no serà un criteri de valoració.

En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui etiquetada, l’organització no se’n farà responsable.

Cap participant podrà rebre més d’un dels premis atorgats.

L’acceptació del premi per als guanyadors suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar amb fins publicitaris el seu nom i imatge en el material promocional relacionat amb la promoció turística de Vilanova i la Geltrú.

Les fotografies que no acompleixin amb les bases establertes, o que tot acomplint-les puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar-la i demanar l’eliminació de la fotografia.

La participació en el concurs implica que el participant tingui un compte a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.

La participació suposa la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge.

L’organització es reserva el dret de reproduir les imatges guanyadores i finalistes i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.

Les fotografies participants al concurs no seran destinades en cap cas a cap finalitat econòmica ni lucrativa per part de l’organització.

L’organització es compromet a citar els autors de les fotografies sempre que les utilitzi per a fer-ne difusió.

L’organització no prohibeix que els autors de les fotografies presentades al concurs les segueixin utilitzant per al que desitgin o presentar-les a altres concursos.

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l’organització.

Més info

Compartir:
Share
from to
Concurs Instagram

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share