Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

Concurs fotogràfic: #PalauGüellSantJordi

La Direcció del Palau Güell organitza un concurs fotogràfic des del 2 d’abril fins al 7 de maig a través de la xarxa social d’Instagram amb els hashtags #PalauGüellSantJordi, #PalauGüell i #dibacat

El concurs consisteix en realitzar fotografies en les qual  apareixen les flors que trobem representades al Palau Güell en diversos materials: ferro forjat, en fusta, ceràmica, així com les que apareixen pintades a l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora” i compartir-les a aquesta xarxa social.

A la foto han d’aparèixer els tres hashtags: #PalauGüellSantJordi, #PalauGüell i #dibacat.

El primer premi és una GoProHero5.

Concurs fotogràfic: #PalauGüellSantJordi

Primer. Objecte i àmbit

La Diputació de Barcelona organitza #PalauGüellSantJordi, un concurs fotogràfic a través del canal corporatiu d’Instagram del Palau Güell: www.instagram.com/palauguell

En el concurs podran participar tots els usuaris majors de setze anys residents a l’Estat amb perfil personal a aquesta xarxa social.

Segon. Organització, publicació i objectiu

1.Organització i publicació

El concurs #PalauGüellSantJordi està organitzat per la Direcció del Palau Güell juntament amb el Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona.

Les bases es publicaran a la pàgina corporativa www.diba.cat/xarxes-socials/concursos i al web palauguell.cat.

2.Objectiu

Es convida els participants a realitzar fotografies amb motiu de la diada de Sant Jordi i de l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”, que des del 17 de novembre es pot visitar a les golfes del Palau Güell; les fotografies que es presentin hauran de ser de flors que hi hagi representades al Palau Güell, incloses les que estiguin representades a l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”.

Les fotografies podran portar comentaris, títols o explicacions, però aquests no seran un criteri de valoració.

Tercer. Requisits de participació

Per tal de poder participar en el concurs els usuaris han de:

  1. Ser majors de setze anys i residents a l’Estat.
  2. Seguir el canal de la xarxa social d’Instagram: http://www.instagram/palauguell
  3. Compartir imatges de fotografies del Palau Güell amb motiu de la diada de Sant Jordi.Les fotografies que es presentin hauran de ser de flors que hi hagi representades al Palau Güell, tant a l’interior com a la façana del Palau, en diversos materials ja siguin en ferro forjat, en fusta, en ceràmica, etc, així com les que apareixen pintades a l’exposició “Maria Lluïsa Güell, pintora”.Les fotografies que es realitzin dins del Palau s’hauran de fer sense flaix, ni trípode, ni pal d’autofoto.
  4. Els participants han de tenir el perfil d’Instagram en obert (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges.
  5. Els participants han de poder garantir que són els legítims titulars dels drets d’explotació de les fotografies, que les fotografies estan lliures de qualsevol mena de càrrega, gravamen o dret a favor de tercer i que disposa d’autorització expressa per a la captació, publicació i reproducció de les imatges de la/es persona/es que pugui/n aparèixer a les fotografies.Si en la imatge hi apareixen menors, s’haurà d’haver obtingut el consentiment dels pares, mares o tutors legals. Es demanarà l’original per comprovar l’autoria.
  6. Els usuaris poden participar amb totes les fotografies que vulguin.
  7. Perquè una fotografia entri a concurs ha d’estar penjada i etiquetada correctament amb els tres hashtags #PalauGüellSantJordi, #PalauGüell i #dibacat.

La participació en el concurs implica també l’acceptació de les condicions d’Instagram, que poden consultar-se a http://instagram.com/legal/terms.

Quart. Calendari del concurs i accés al Palau Güell

El concurs comença el 2 d’abril a les 10 h del matí i acaba el 7 de maig a les 24.00 h de la nit.

Només es podran penjar les fotografies en aquest període. L’horari d’obertura al públic del Palau Güell és de 10.00 h a 20.00 h.

El dia 2 d’abril i el 7 de maig, en ser jornada de portes obertes, s’hi podrà accedir gratuïtament; l’aforament és limitat per motius de conservació, preservació i seguretat; els usuaris poden consultar el repartiment de les entrades gratuïtes al web palauguell.cat.

Més info

Compartir:
Share
from to
Barcelona Concurs Instagram

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share