Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

La primera edició del torneig de volei, Setmana Santa 2017

Sorpresa!!!!!!!! 🎁🎉 Setmana Santa i Volei van agafats de la mà i InstaCunit fa concurs!!!! Arriba LA PRIMERA EDICIÓ DEL TORNEIG DE VOLEI SETMANA SANTA 2017 i un nou concurs de fotos!!! 📷

El proper dissabte 15 d’abril davant de l’espigo 2 (passeig marítim, 57), a les pistes de volei, tindrà lloc el 1er Torneig de Volei Platja Setmana Santa Cunit.

Les fotos amb temàtica del torneig penjades fins el diumenge 16/04/2017 entraran en concurs i optaran a guanyar una de les tres samarretes que ens ha cedit el Club Voleibol Cunit 👍👏

Aconsellem etiquetar amb hashtags #voleicunit i/o #cunitesvolei a qualsevol de les tres xarxes (facebook, instagram, twitter).📝

El proper dilluns 17/04/2017 publicarem les fotos guanyadores! 🌟🏆

La fotografia més votada a les 3 xarxes de les 3 guanyadores (del 17/04/2017 al 19/04/2017) guanyarà 2 durums kebabs i 2 begudes gentilesa de El Racó dolç (carrer Costa Daurada, 17 ” al costat del supermercat Aldi).

Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins el termini del concurs i sempre d’acord amb la temàtica esmentada.

⭐️D’entre totes les fotografies pujades, instacunit seleccionarà i decidirà la guanyadora pel seu valor estètic, gràfic i per la fidelitat a la temàtica del concurs.

Instacunit es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través d’Instagram, Facebook o Twitter deixant un comentari en la foto guanyadora, i/o per les vies que disposi al seu abast i que consideri oportunes, per informar el/la guanyador/a. En cas d’impossibilitat manifesta per contactar amb el/la guanyador/a, l’Organització quedarà eximida de qualsevol responsabilitat i podrà triar a un/a altre/a guanyador/a.

No s’acceptaran fotos enviades per privat, DM o similar. Simplement heu d’etiquetar-les amb #voleicunit i/o #cunitesvolei

InstaCunit es reserva el dret a qualsevol modificació de les bases del concurs si detecta algun incompliment del mateix.

Més info

Compartir:
Share
from to
Concurs Instagram

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share