Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

#tapacreativa2017 #turismelasenia #igersebre

#tapacreativa2017, el concurs fotogràfic que consisteix a publicar fotografies de els tapes creatives elaborades pels bars i restaurants de la població en el marc de les Fira Gastronòmica i les Jornades Gastronòmiques del Recapte, amb l’etiqueta #tapacreativa2017 a la xarxa Instagram.

Només s’admetran a concurs noves fotografies.

TERMINI.

El concurs s’iniciarà el dia 29 d’abril de 2017 i finalitzarà el dia 14 de maig de 2017. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà d’aquesta data.

FORMA DE PARTICIPACIÓ.

Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/).

Els participants hauran de:

  • Realitzar una fotografia on aparegui una tapa creativa elaborada pels diferents bars i restaurants de La Sénia participants a la ruta de les tapes.
  • Etiquetar la fotografia amb els hashtags #tapacreativa2017, #turismelasenia i #igersebre
  • No hi ha limitació de quantitat de fotografies per participant.

L’Ajuntament de la Sénia es reserva el dret de fer difusió i de publicar les fotografies presentades al concurs a les seves pàgines a Internet i a les seves xarxes socials.

CARACTERÍSTIQUES DE LES FOTOGRAFIES.

Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges no tenen cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

També que han obtingut les autoritzacions de les persones i entitats que hi puguin aparèixer.

L’organització es reserva el dret de rebutjar fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, que malmetin la imatge institucional de l’Ajuntament de la Sénia, així com les que siguin discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

PREMIS.

Es lliurarà 1 premi:

Primer: A la fotografia que obtingui més vots es donarà un val de 100€ per gastar als comerços de la Sénia.

Més info

Compartir:
Share
from to
Concurs Instagram

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share