Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

World Press Photo 2017

Farem una visita per poder comentar tant l’exposició com les fotografies i autors, el World Press Photo 2017 és una de les cites més importants en el calendari fotogràfic a Catalunya.

Dissabte 3 de juny de 2017, de 10.00h a 13,30h

CCCB
Carrer de Montalegre, 5, 08001 – Barcelona
Preu de l’entrada general: 6€ i la reduïda de 4€

S’organitzarà una sortida i viatge en grup. Per informació i confirmar l’assistència podeu escriure a l’adreça de correu electrònic:
[email protected]

Organitza
Secció de fotografia d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals Grup Fotogràfic
Mostra Internacional de Fotoperiodisme Professional

World Press Photo 2017 avança les seves dates i converteix Barcelona en una de les primeres ciutats del món, on es mostren les fotografies guanyadores del prestigiós premi mundial de fotoperiodisme.

Aquesta tretzena edició de l’exposició internacional World Press Photo, organitzada per la Fundació Photografic Social Vision, està instal·lada en el CCCB amb les 143 fotografies guanyadores i un complet programa d’activitats paral·leles i visites comentades, per aprofundir en els temes i els autors dels reportatges d’aquesta edició.

La mostra compta amb la presència activa dels fotògrafs guanyadors espanyols: Santi Palacios, Francis Pérez i Jaime Rojo, així com del fotògraf alemany resident a Barcelona, Daniel Elter i la barcelonina establerta a Nova York, Carla Tramullas.

Aquesta cita ineludible per als amants de la fotografia, s’ha convertit en una de les fites més assenyalades de la cultura i del periodisme visual a Barcelona.

Una oportunitat per emocionar-se, informar-se, entendre o qüestionar-se la realitat que ens envolta.

Més info

Compartir:
Share
Amics de les Arts Sortides Terrassa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share