Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

DOCfield Barcelona

La Secció de Fotografia d’Amics de les Arts i JJMM us proposa una visita al DOCfield Barcelona, que celebra aquest 2017 la seva cinquena edició.

Aquesta és una iniciativa liderada per la Fundació Photographic Social Vision, que reconeix el valor social de la fotografia documental i el fotoperiodisme.

El programa d’enguany inclou 10 exposicions oficials, que s’amplien amb 25 exposicions gratuïtes, totes dins la ciutat de Barcelona, que son obertes des del 19 d’octubre fins al 30 de novembre de 2017.

Les exposicions proposades són de particular interès i poden donar una visió general del festival.

La visita organitzada pel Grup Fotogràfic d’Amics es realitzarà el dissabte dia 18 de novembre del 2017.

Horari: Sortida a les 9:30 h i tornada prevista a les 14 h.

Mitjà de transport: Amb vehicles propis. De moment tenim 7 places lliures per anar i tornar. Podeu anar amb el vostre propi vehicle (hi ha un aparcament sota la Plaça de la Catedral que està a 5 minuts a peu del Casal Palau Alòs). Si voleu anar amb transport públic, però fer la visita plegats, envieu-nos un correu a l’adreça del grup que figura més avall per coordinar-nos.

Lloc de trobada: A la benzinera de la Rambleta (al costat de Don Cándido). Si esteu interessats en venir amb les places de què disposem, cal que ens envieu un correu electrònic, indicant-nos el vostre nom i un telèfon de contacte.

Entrades: Les tres exposicions són d’entrada gratuïta.

Organitza:
Amics de les Arts i Joventuts Musicals
Grup Fotogràfic

Per informació i reserva de places:
[email protected]

1 – THE BACKWAYXavier Aldekoa (Barcelona, 1981). Aldekoa és un periodista català, especialitzat en temes africans. És un dels cofundadors de la revista 5W, i de la productora social independent Muzungu, i treballa com a corresponsal a l’Àfrica per a La Vanguardia i per a altres mitjans. Ha cobert múltiples conflictes i temes socials de 35 països de l’Àfrica. Ha publicat dos llibres i realitzat quatre documentals. Des del 2014 ha obtingut diversos premis i reconeixements com a fotoperiodista. Casal de Joves Palau Alòs.

2 – UN BOSC A L’ALTRA BANDA – Exposició d’Eyad Abou Kasem qui, l’estiu del 2015, va deixar casa seva a Síria per anar a Alemanya, on va sol·licitar asil. Un cop arribat al camp de refugiats de Würzburg, va començar un diari fotogràfic per mostrar els seus sentiments. Centre Cívic Pati Llimona.

3 – LIVE, LOVE, REFUGEE – Mostra d’Omar Imam, fotògraf i vídeo-artista sirià instal·lat a Amsterdam, qui ha realitzat un projecte que anul·la la representació recurrent dels refugiats sirians reemplaçant nombres, informes i estadístiques per imatges surrealistes que parlen d’al·lucinacions, pors i somnis. Centre Cívic Pati Llimona.

Més info

Compartir:
Share
Amics de les Arts Exposició Sortides Terrassa

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share