Agenda d'activitats fotogràfiques: tallers, trobades, cursos… a Terrassa i altres indrets.

La mirada fotogràfica

T’apassiona la fotografia i vols dominar el seu llenguatge, descobrir les seves capacitats expressives i explorar la teva creativitat? Doncs aquest taller a TigoMigo és el que estaves buscant.

Independentment dels coneixements previs que tinguis, en aquest curs t’ajudarem a comprendre i dominar totes les funcions de la càmera fotogràfica però sobretot, farem moltes fotografies, debatrem sobre art, aprendrem dels millors fotògrafs i artistes de la història i ens contagiarem la passió per aquest mitjà creatiu.

El curs està pensat perquè puguis desenvolupar el teu propi llenguatge fotogràfic i gaudir de la fotografia. Per això, treballem en grups petits.

Com són les classes?

Començarem amb una introducció als coneixements tècnics de càmera i òptica, composició i percepció, propietats de la llum i teoria del color. Construïts els fonaments, avançarem treballant la fotografia de paisatge i entorn, la fotografia nocturna, el retrat i l’autoretrat, el reportatge i els diferents vessants de la fotografia d’autor.

Les classes són dinàmiques i adaptades al grup. Realitzaràs treballs específics cada setmana i els projectarem per compartir-los i analitzar-los amb el grup. A més podràs desenvolupar un projecte propi tutoritzat al llarg de tot el curs.

Taller a càrrec del fotògraf Paulo Cacais.

Més info

Compartir:
Share

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Terrassa, espai de fotografia

Autor Anders Norén

Share