Qui som

La nostra adreça web és: https://espaiterrassa.com.

Quines dades personals recollim i per què

En aquesta web es recullen les següents dades personals: nom, cognoms, adreça electrònica i nom d’usuari en el formulari APUNTA’T

La seva finalitat és únicament la de mantenir informat de noves publicacions a la web.

Comentaris

No es poden deixar comentaris.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

El formulari de contacte és d’ús exclusiu per contactar amb l’administrador de la web per peticions, suggerències o donar-se de baixa.

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Emprem el programari d’analítica web de Google Analytics

Amb qui compartim les vostres dades

Les dades personals recopilades no es comparteixen amb ningú.

Quan de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxers amb l’exportació de les vostres dades personals, incloses qualsevol dada que ens hagueu proporcionat vosaltres. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou qualsevol dada que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les dades personals no són enviades a cap lloc.

Informació de contacte

Pot escriure a [email protected] per qualsevol tema referent a la provadesa de les dades.

Com protegim les vostres dades

La web està protegida amb un plugin extern nomenat Wordfence.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

La web està protegida amb un plugin extern nomenat Wordfence.

Compartir:
Share